Stel uw vraag en wij proberen zo snel mogelijk te reageren!
PragFlex logo

Pragflex creëert tijd

Veelgestelde vragen

Onder belastingvrij verdienen wordt verstaand dat je een zodanig inkomen hebt dat je per saldo geen belasting hoeft te betalen. Geen loonbelasting en geen inkomstenbelasting. Dat is eenvoudig haalbaar is je inkomen niet te hoog is. In 2018 en 2019 ligt de grens voor een belastingvrij op ongeveer € 6.400,= per jaar. Dat lijkt zoveel maar als dit je enige inkomen is, is het mooi meegenomen. Dit inkomen vormt geen belemmering voor de uitbetaling van een zorg, huur of andere fiscale toeslag. En dit inkomen is niet te hoog voor een student die studiefinanciering ontvangt.

Je bent niet in loondienst bij Pragflex en bouwt dus ook geen pensioen op.

Via het urenformulier, getekend door de klant, geef jij je uren per mail door. Dit urenformulier wordt je gemaild bij bevestiging van de opdracht. Krijg je telefonisch bevestiging, dan wordt het formulier nagestuurd.

Je krijgt geen salaris, maar een vergoeding voor het uitvoeren van de opdracht. Deze vergoeding ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na de klus. Voer je meerdere klussen voor Pragflex uit dan vinden wij het fijn om dit 1 x per periode te betalen. Dit spreken wij van te voren af.

In onze overeenkomst staat dat dit niet mag. Dus lees je overeenkomst nog even goed na.

Wij hebben liever niet dat de klant contant met je afrekent. Hij ontvangt een factuur en wij innen dmv automatisch incasso. Het is fijn als je dit ook aan de klant vertelt.

Dat is natuurlijk echt niet de bedoeling. Iedereen heeft elkaar met respect te behandelen. Je neemt dus direct contact met ons op en wij gaan proberen dit op te lossen. Hoe vervelend is dit nu toch!

Wij hebben voor iedereen die voor ons werkt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit vergoedt de schade als het per ongeluk gebeurd. Daar gaan wij natuurlijk vanuit. Heb je kwade opzet gehad, dan verhalen wij uiteraard de schade op jouw persoonlijk.

De weg van en naar een opdracht gebeurd op eigen risico. De overeenkomst start pas als je op plaats van bestemming bent.

Oeps, dat is balen. Ziek……. Wil je dit zo snel mogelijk telefonisch aan ons doorgeven. Dan kunnen wij voor de klant nog een ander regelen. Je krijgt geen doorbetaling bij ziekte.

Wij hebben een pool van medewerkers. Een vervanger wordt altijd door kantoor geregeld. Heb je een tip wie we het beste kunnen banaderen? Dat mag natuurlijk altijd!

Wij vragen aan de klant, altijd wat hij/zij van onze Pragflexer vindt. Dit koppelen altijd terug. Ook zullen wij minimaal 1 x per jaar met elkaar evalueren hoe het gaat.

Heb je een inhoudelijk vraag of hoe je een bepaalde klus moet uitvoeren? Neem contact op met je contactpersoon van Pragflex.

Dat kan natuurlijk altijd. Geef het aan ons door en wij regelen het voor de klant en voor jou.

Wij vinden het natuurlijk echt niet fijn als je ontevreden bent of een probleem hebt. Neem direct contact op met je contactpersoon bij Pragflex. Dan kijken wij het voor je kunnen oplossen of hoe wij je kunnen ondersteunen.

Dat is natuurlijk super vervelend. Je hebt je best gedaan en de klant is niet tevreden. Je neemt contact met ons op en wij gaan het voor je oplossen bij de klant. Dit hoef je niet zelf te doen.

Nee, je hebt geen opzegtermijn. Je kunt in principe altijd stoppen met het uitvoeren van klussen. We vinden het natuurlijk wel fijn om het snel te weten als je stopt met werken voor Pragflex. Wil je tijdelijk stoppen, op vakantie gaan? Dat kan natuurlijk zonder problemen. Geef het zo snel mogelijk aan ons door, dan houden wij er rekening mee.

Natuurlijk geven wij je een getuigschrift over de gewerkte periode bij Pragflex.

Deze vergoeding ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na de klus. Voer je meerdere klussen voor Pragflex uit dan vinden wij het fijn om dit 1 x per periode te betalen. Dit spreken wij van tevoren af.

Ja je hebt een Verklaring omtrent Goed gedrag nodig om te kunnen werken voor Pragflex. Krijg je geen VOG, dan kun je dus niet voor ons werken.

Je bent niet in loondienst bij Pragflex, dus je bouwt geen vakantie-uren/dagen op.

Bezoekadres

Pragflex
Kalverbos 4
4001 AJ Tiel

KvK:68500726

BTW:

Locaties

Locatie Tiel
0344 218000
06 152 254 66

Locatie Culemborg/Geldermalsen
0345-227020
06 152 254 66

Algemene info

Deze site verzameld cookies. Lees de algemene voorwaarden hier en de privacy verklaring hier