Stel uw vraag en wij proberen zo snel mogelijk te reageren!
PragFlex logo

Pragflex creëert tijd

Veelgestelde vragen

U sluit een opdrachtovereenkomst met Pragflex BV. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen voor u de opdracht(en) uitvoeren.

Wij vinden het natuurlijk jammer dat u de klus afzegt, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Tot 24 uur van tevoren kunt u dit kosteloos. Annuleert de opdracht binnen 24 uur, dan brengen wij 50% van het tarief in rekening.

U mag natuurlijk de klus verzetten. Neem dan telefonisch contact op. Dan plannen wij een nieuwe datum. Doet u het binnen 24 uur voor aanvang van de klus, dan brengen wij 50% van het tarief in rekening.

Oeps, daar houden wij niet van. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

U krijgt van ons een factuur en wij innen het bedrag via automatische incasso of u betaalt direct na ontvangst van de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen.

De algemene voorwaarden staan op de site. Deze zijn te vinden via www.pragflex.nl/…../…..

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Hiervoor hebben wij een reglement opgesteld. Deze is te vinden op onze site via www.pragflex.nl/..../.....

Oh nee, u bent echt super ontevreden. Dat is niet fijn. Neem direct contact op met ons en wij gaan er alles aan doen om uw klacht te verhelpen.

Alle Pragflexers spreken goed Nederlands. Dat is een voorwaarde om voor ons te werken.

Iedere Pragflexer is in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag. Ook hebben wij referenties gevraagd en/of getuigschriften opgevraagd.

Pragflex heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dus heeft een van onze medewerkers per ongeluk kapot gemaakt, dan vergoeden wij de schade. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezoekadres

Pragflex
Kalverbos 4
4001 AJ Tiel

KvK:68500726

BTW:

Locaties

Locatie Tiel
0344 218000
06 152 254 66

Locatie Culemborg/Geldermalsen
0345-227020
06 152 254 66

Algemene info

Deze site verzameld cookies. Lees de algemene voorwaarden hier en de privacy verklaring hier